تلاش وزارت بهداشت برای خرید واکسن کرونا از هموطن ایرانی در هند
تلاش وزارت بهداشت برای خرید واکسن کرونا از هموطن ایرانی در هند

پایگاه خبری زنگ خطر / وزیر بهداشت توضیح داد: براساس آنچه این شرکت هندی به ما قول داده، قرار است واکسن را با قیمت ارزان‌تر و معقول‌تر تهیه کنیم.

به گزارش پایگاه خبری زنگ خطر ، وزیر بهداشت در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا درباره تولید و تامین واکسن کرونا توضیحاتی ارئه داد. سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا که به ریاست رئیس‌جمهور برگزار شد، گفت: قرار است از یک شرکت هندی که صاحب آن یک ایرانی زرتشتی است، ۲۰ میلیون دوز واکسن کرونا خریداری کنیم.

وی افزود که این شرکت هندی که ۱۰۰ میلیون دوز واکسن به آمریکا پیش‌فروش کرده است، اجازه گرفته تا ۲۰ درصد محصول خودش را به سایر کشور‌ها بفروشد.

وزیر بهداشت توضیح داد: براساس آنچه این شرکت هندی به ما قول داده، قرار است واکسن را با قیمت ارزان‌تر و معقول‌تر تهیه کنیم.

نمکی در عین حال از تلاش مراکز تحقیقاتی و مطالعاتی کشور برای تولید واکسن کرونا خبر داد.