پایگاه خبری زنگ خطر/ مسئول میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان گلپایگان گفت: در بازار سنتی گلپایگان راسته های مختلفی جهت فعالیت هنرمندان صنایع دستی قرار داشته است که هنوز هم این راسته ها به همان نام های قدیم مانند راسته کوزه گران ، مس گران ، گیوه دوزان... شهره هستند.
مصطفی قانونی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری زنگ خطر اظهار کرد: گلپایگان با قدمت کهن هفت هزار ساله از دیر باز که از مسیر تجارت و عبور کاروانیان از اصفهان تا همدان قرار داشته است رونق زیادی در عصر سلجوقی تا دوره قاجاریه داشته است و بر همین اساس هنر در این دیار تحت رونق تجاری رشد زیادی را داشته است.گواه این مسٌله وجود بازار تاریخی گلپایگان در حد فاصل مسجد حامع و مناره سلجوقی می باشد.
وی در همین باره ادامه داد: در این بازار راسته های مختلفی جهت فعالیت هنرمندان صنایع دستی قرار داشته است که هنوز هم این راسته ها به همان نام های قدیم مانند راسته کوزه گران ، مس گران ، گیوه دوزان… شهره هستند.
مسئول میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان گلپایگان گفت: بااقدامات مدون و منظمی که در مجموعه میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی شهرستان گلپایگان صورت گرفته و همکاری و همیاری بخش خصوصی، احیاء رشته های صنایع دستی در حال فراموشی و کم فروغ در دستور کار قرار گرفته است.در همین راستا بنا بر تفاهمات صورت گرفته (( خانه سفال گلپایگان)) به زودی در گلپایگان افتتاح خواهد شد. هدف از راه اندازی ((خانه سفال)) احیاء هنر سفال گری و آموزش و انتقال این هنر کهن به جوانان و علاقه مندان این هنر در شهرستان است. سفالگری بازار بسیار خوب و زمینه برگزاری نمایشگاه های مخنلف را در سطح کشور دارد.