پایگاه خبری زنگ خطر / برخی از رسانه ها از فرشاد مهدی پور معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتقاد می کنند درحالیکه مهدی پور برخلاف برخی از افرادی که در این جایگاه قرار گرفتند کاملا از جنس رسانه است و به خوبی رسانه ها را درک می کند چون خود خاک خورده گود رسانه و سرد و گرم چشیده این میدان سخت است.
یاداشت : وحید اعظمی – روزنامه نگار ، مدیرمسئول پایگاه خبری زنگ خطر و هفته نامه نسل نو / برخی از رسانه ها از فرشاد مهدی پور معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی انتقاد می کنند درحالیکه مهدی پور برخلاف برخی از افرادی که در این جایگاه قرار گرفتند کاملا از جنس رسانه است و به خوبی رسانه ها را درک می کند چون خود خاک خورده گود رسانه و سرد و گرم چشیده این میدان سخت است. فرشاد مهدیپور مدیر مسئول و سردبیر و صاحبامتیاز روزنامه صبح نو و سردبیر هفتهنامههای پنجره، سروش و آیندهسازان و خبرگزاریهای خانه ملت و شانا بودهاست.[۲] مهدیپور همچنین عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، رئیس مرکز مطالعات فضای مجازی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و از اعضای گروه علمی فرهنگپژوهی این پژوهشگاه است. مهدیپور ۵–۶سال در روزنامه قدس کار میکرد. پس از آن در سال ۸۱ با خبرگزاری فارس و روزنامه جامجم به عنوان خبرنگار همکاری میکرد و سپس سردبیر هفتهنامه «آینده سازان» در سالهای ۸۲ تا ۸۴ شد. بعد از آینده سازان، سردبیری «هفته نامه سروش» را پذیرفت. اوایل سال ۸۵ دبیر گروه سیاسی «روزنامه همشهری» گشت و همزمان با آن، مدیرعاملی خبرگزاری شانا (وابسته به وزارت نفت) را نیز بر عهده گرفت و در سال ۸۷ سردبیر خبرگزاری خانه ملت مجلس شد. همکاری با همشهری تا اوایل سال ۸۸ ادامه داشت. اواخر تابستان ۸۸ بود که سردبیر هفته نامه پنجره شد و مدتی هم بهعنوان مشاور مدیرعامل با خبرگزاری مهر همکاری میکردهاست.
مهدیپور ابتدا مهندسی عمران میخوانده اما تصمیم به تغییر رشته به روزنامهنگاری میگیرد و در رشته خبرنگاری دانشکده خبر تهران وابسته به خبرگزاری جمهوری اسلامی، مدرک کارشناسی میگیرد. پس از آن کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه آزاد تهران مرکز به پایان میرساند. مهدیپور سپس دکترای سیاستگذاری فرهنگی را از دانشگاه باقرالعلوم گرفتهاست.
برخی از مقالات استاد مهدیپور عبارتند از:
مدیریت مطبوعات، برشی از سطح به عمق
محیطشناسی راهبردی سایتهای خبری ایران
گونهشناسی جریانشناسیهای فکری – فرهنگی در ایران معاصر
درآمدی بر تبارشناسی مدیران فرهنگی جمهوری اسلامی
سخن سردبیر: مسئله فیس بوک «مسئله» ساز
تحلیل فرآیندهای تأثیرگذار بر زنان در شبکههای ماهواره ای فارسیزبان
بررسی وضعیت روزنامهها در حوزه جغرافیایی بیداری اسلامی و ارائه پیشنهادهای سیاستی برای جمهوری اسلامی
روششناسی جلال آل احمد
بررسی مسائل پیامکهای خبری و ارائه سیاستهای کاربردی در قبال آنها
بررسی مؤلفههای زبان تخصصی روزنامه نگاران در ایران و نقاط قوت و ضعف آن
کتابهایی که تاکنون از استاد فرشاد مهدیپور منتشر شدهاست:
ما و مسائل فضای مجازی – ۱۳۹۶ | انتشارات سروش
زندگی دکمه بازگشت ندارد (درنگی در باب زندگی در عصر جدید) – ۱۳۹۳ | انتشارات دفتر نشر معارف
تیتر یک: واژهنامه کاربردی روزنامه نگاران ایرانی – ۱۳۹۰ | انتشارات دفتر مطالعات و برنامهریزی رسانههای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
تقلب بزرگ – ۱۳۸۸ | انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی
کتاب «خبرگزاریهای ایران» – ۱۳۹۶
حال به رخی منتقدین بایدگفت انصافا مهدی پور گزینه ای عالی جهت سکانداری معاونت مطبوعاتی کشور است که از جنس رسانه و دلسوز آن است و اصحاب رسانه کشور را به خوبی درک می کند، لذا باید همگی همراه و همدل با استاد فرشاد مهدی پور جهت پیشبرد جایگاه رسانه ها در ایران عزیز و رفع مشکلات و دغدغه ها گام برداریم و با دلسوزی و نیت خالصانه با نظرات سازنده خود ، معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را یاری کنیم و این مهم را درنظر بگیریم که همه از یک جنس و خانواده هستیم و آن خانواده رسانه است و با یکدلی و اتحاد و دلسوزی و دوری از اختلاف می توان گامهای خوبی برداشت.