پایگاه خبری زنگ خطر / رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون در شهرستان، 30 نفر از پرسنل بیمارستان و شبکه بهداشت ودرمان به کرونا مبتلا شدند همچنین از زمان بازگشایی مدارس تاکنون 6 دانش آموز به کرونا مبتلا شدند.
۶ دانش آموز گلپایگانی به کرونا مبتلا شدند
به گزارش پایگاه خبری زنگ خطر / دکتر ناصر رستمی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس اظهار کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا تا کنون ۳ هزار مورد نمونه گیری در سطح شهرستان انجام شده است که حدود ۴۰۰ مورد آن مربوط به بیماران بستری بوده است. در شهرستان تاکنون تست کرونا حدود ۸۰۱ نفر مثبت بوده است که از این تعداد ۶۶۰ نفر بیمار سرپایی و مابقی بستری بوده اند.
وی ادامه داد: در طول یک هفته گذشته ۸۰ بیمار سرپایی مبتلا به کرونا داشتیم که با بررسی این افراد متوجه شدیم علاوه بر کاهش سن ابتلا، شدت بیماری نیز افزایش پیدا کرده است. همچنین در طول دو هفته گذشته تاکنون ۴۰ نفر در بیمارستان به دلیل بیماری کوئید ۱۹ بستری کردیم که ۳۰ درصد آنها سنی زیر ۶۰ سال داشتند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان گفت: از ابتدای شیوع این بیماری تاکنون در شهرستان، ۳۰ نفر از پرسنل بیمارستان و شبکه بهداشت ودرمان به کرونا مبتلا شدند همچنین از زمان بازگشایی مدارس تاکنون ۶ دانش آموز به کرونا مبتلا شدند و با بررسی هایی که انجام دادیم ۷۰ دانش آموز در معرض تماس با افراد مشکوک و یا مثبت بوده اند.
رستمی افزود: از روزهای پیش رو خیلی نگران هستیم و می ترسیم این بیماری در شهرستان به سرعت اوج بگیرد بنابراین از شهروندان می خواهیم ماسک زدن را جدی بگیرند و از حضور در تجمعات بپرهیزند. اکنون که به خانواده ها این اختیار داده شده که نوع آموزش فرزند خود را انتخاب کنند، آموزش مجازی را در نظر بگیرند.
وی تصریح کرد: جراحی های غیر ضروری در بیمارستان کنسل شده است تا بتوانیم ظرفیت تخت های بیمارستان را افزایش دهیم. همچنین برای افراد بالای ۶۰ سال، مادران باردار، کادر بهداشت و درمان و افرادی که بیماری زمینه ای دارند واکسن آنفولانزا به صورت رایگان تزریق خواهد شد.
لینک کوتاه :
https://zangekhatar.ir/?p=2411
برچسب ها
#کرونا ابتلای دانش آموزان به کرونا امار کرونا در گلپایگان شبکه بهداشت وردمان گلپایگان فوتی های کرونا کرونا در گلپایگان کرونا در مدارس
استاندار اصفهان:
تمرکز اصلی برنامههای توسعه استان اصفهان بر اقتصاد دانشبنیان و فناوریهای نوین است
استاندار اصفهان از فعالسازی "پنجره واحد سرمایهگذاری" برای تسهیل و تسریع امور، پیگیری ویژه برای احیای واحدهای تولیدی راکد خبر داد و گفت: ۱۲ پروژه پیشران با نیاز سرمایهای ۵۸ هزار میلیارد تومانی باتمرکز بر اقتصاد دانشبنیان و گردشگری سلامت برای استان اصفهان پیش بینی شده است.
گفتار ناپسند فرماندار گلپایگان با مردم روستای وانشان ؟ + فیلم
فرماندار گلپایگان خطاب به مردم روستای وانشان گفت: نمی خواهیم فیلم هندی بازی کنیم. فیلم هندی که بازی نمی کنم. / بابا بسه دیگه. اگه قرار بود مردم تک تک صحبت کنند، چرا نماینده معرفی کردید. / چهل دقیقه درباره مصیبت کربلا صحبت می کنید.
نباید تلاش کرد رسانه در گلپایگان فقط صدای مسئولین باشد
آقای فرماندار گلپایگان این صحیح نیست که رسانه فقط صدای مسئولین باشد، رسانه باید صدای مردم هم باشد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در اینجا منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا و توهین باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.




























