زنگ خطر / مدیر امور منابع آب شهرستان ساوه گفت: با تکمیل شدن پروژه انتقال آب سد کوچری، ساکنان ساوه از آب شیرین و حتی برابر با کیفیت آب شهر تهران بهرهمند میشوند.
به گزارش پایگاه خبری زنگ خطر / مجید امیرحسینی اظهار کرد: آب سد کوچری با توجه به اینکه از سرشاخههای دز تامین میشود، بسیار گوارا و مطلوب است و امیدواریم با تامین اعتبارات مورد نیاز هرچه زودتر شاهد تکمیل پروژه و بهرهمندی مردم ساوه از این نعمت الهی باشیم.
وی افزود: آبرسانی به شهر و روستاهای استان مرکزی از طریق سد کوچری از اقدامات شاخص دولت تدبیر و امید محسوب میشود که نام شهر ساوه به عنوان یکی از اهداف این طرح گنجانده شده است. ۱۳ کیلومتر از این خط انتقال با هزینهای بالغ بر ۷۰۰ میلیارد ریال تاکنون اجرا شده است.
برای تکمیل کل پروژه که ۱۳۱ کیلومتر از دودهک دلیجان تا شهر ساوه طول دارد به اعتباری حدود پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که در ردیف اعتبارات سال ۹۷ قرار دارد. طرح انتقال آب از سد کوچری از اقدامات مهم و بلندمدتی است که میتواند آب ساکنان شهرهای دلیجان، محلات، ساوه و ۲۷ روستای در طول مسیر را تامین کند.
اجرای این طرح با مشارکت بخش خصوصی در دست انجام است و امیدواریم با تزریق اعتبارات مناسب روند اجرای آن شتاب گیرد. سد کوچری در هشت کیلومتری جنوب غربی شهر گلپایگان احداث شده که سه استان اصفهان، مرکزی و قم از منابع آبی آن بهرهمند هستند.
آب شهر ۲۳۰ هزار نفری ساوه اکنون از ذخایر سد الغدیر (۶۰ درصد) و شماری از چاهها تامین میشود.