به گزارش پایگاه خبری زنگ خطر ، مصوبه جلسه هشتم آبان ماه ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی درخصوص افزایش حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان به تایید شورای نگهبان رسید. سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری امروز این خبر را اعلام کرد. بر این اساس حقوق کارکنان، بازنشستگان لشکری و کشوری، مستمری بگیران کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی، جانبازان و ایثارگران، قضات و اعضای هیات علمی افزایش خواهد یافت.
در شورای نگهبان؛
افزایش حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان تایید شد
لینک کوتاه :
https://zangekhatar.ir/?p=6012
برچسب ها
نگرانی زلزله زدگان خوی از ادامه سرما و پس لرزه ها / در توزیع چادرها مدیریتی وجود ندارد/
پایگاه خبری زنگ خطر / با زلزلهای که شنبه شب هشتم بهمن ماه 1401 در شهرستان خوی آذربایجان غربی رخ داد، مردم با توجه به سرمای منطقه و پس لرزههای پی درپی به شدت نگرانند. در این زلزله همچنین منازل زیادی از این شهرستان تخریب شده که نیازمند بازسازی هستند.
جایزه بهترین بازیکن و خانم گل ”کافا” به ایران رسید
پایگاه خبری زنگ خطر / دو ملی پوش ایران عنوان بهترین بازیکن و خانم گل تورنمنت کافا را به خود اختصاص دادند.
هشدار پلیس فتا به متقاضیان خرید اینترنتی خودرو
پایگاه خبری زنگ خطر / رئیس پلیس فتای تهران بزرگ نسبت به احتمال کلاهبرداری از شهروندان از طریق تبلیغات جعلی فروش خودرو در فضای مجازی همزمان با شروع طرح پیش فروش محصولات برخی از شرکتهای خودروساز هشدار داد.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در اینجا منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا و توهین باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.