تأکید رئیسی بر احیای واحدهای تولیدی تعطیل شده در طی دهه گذشته
تأکید رئیسی بر احیای واحدهای تولیدی تعطیل شده در طی دهه گذشته

سید ابراهیم رئیسی ، رئیس جمهور کشور با اشاره به احیای ۵۰۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در دولت مردمی و در قالب نهضت احیای واحدهای اقتصادی راکد و تعطیل اظهار کرد: دولت مصمم به احیای همه واحدهای تولیدی و صنعتی است که در دهه گذشته به تعطیلی کشیده شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری زنگ خطر؛ سید ابراهیم رئیسی بعد از ظهر امروز دوشنبه در جریان دومین سفر دولت مردمی به کهگیلویه و بویراحمد، در مراسم جشن احیای واحد‌های تولیدی و صنعتی راکد استان، ضمن ابراز رضایت از خوشحالی و خرسندی کارگران کارخانه قند یاسوج و خانواده آن‌ها در نتیجه احیای این کارخانه گفت: احیای واحد‌های صنعتی وتولیدی راکد و تعطیل شده در دستور کار دولت است و وزیر محترم وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز مصمم است این مسیر را با قوت ادامه دهد.

رئیس جمهور با بیان اینکه با احیای واحد‌های تولیدی و صنعتی راکد و تعطیل بخش قابل توجهی از مشکل اشتغال نیز حل خواهد شد، تصریح کرد: آنچه که امروز با بهره‌برداری از سد چمشیر، مجتمع پتروشیمی گچساران و احیای واحد‌های اقتصادی راکد حاصل شد، جلوه‌ای از شعار «ما می‌توانیم» ملت ایران است.

وی با تاکید بر اینکه به برکت خون شهدا، ایثار ایثارگران و همت و مجاهدت شما کارگران و خانواده صبورتان، دشمن خواست و نتوانست، اما ما خواستیم و توانستیم، افزود: اینکه با احیای کارخانه قند یاسوج ۱۳۰شغل احیا، ۷۰ فرصت شغلی دیگر در انتظار جذب نیروی کار و برای ۶۰۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی شده، اقدام بسیار ارزشمندی است که با همت کارگران، این کارخانه به جایگاه برتر و بالاتری هم خواهد رسید.

رئیسی همچنین احیای ۱۸ هزار فرصت شغلی در نتیجه احیای ۵۰۰۰ واحد صنعتی و تولیدی راکد را گامی مهم و شایسته تقدیر در کاستن از بیکاری و احیای امید در جامعه دانست.

وی همچنین به وضعیت کارخانه آرد یاسوج در مجاورت کارخانه قند این شهر نیز اشاره کرد و به سازمان اقتصادی کوثر دستور داد که ظرف مدت دو ماه این کارخانه را مجددا راه‌اندازی کند و در غیر این صورت مالکیت آن به سازمان دیگری واگذار خواهد شد.

رئیسی با بیان اینکه امروز همه ما در جهت رشد تولید مسئولیت و ماموریت داریم، تصریح کرد: تحقق این مهم با تکیه بر ظرفیت‌های کشور و زنان و مردان مصمم و با اراده کاملا امکان پذیر است و “نمی‌شود” و “نمی‌توانیم” در فرهنگ ما جایی ندارد.