معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری: بیش از ۹۴درصد نانوایی‌های سطح اصفهان به دستگاه‌های کارتخوان مجهز شده‌اند
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری: بیش از ۹۴درصد نانوایی‌های سطح اصفهان به دستگاه‌های کارتخوان مجهز شده‌اند

پایگاه خبری زنگ خطر / معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری با بیان این‌که گام بعدی برای مردمی سازی یارانه‌ها نظارت بر بنگاه‌ها و نظارت بر نانوایان است، گفت: قبلا مراحل بازرسی از نانوایان سطح استان به‌صورت عمومی و نوبتی انجام می‌گرفت اما در گام بعدی نظارت‌ها به‌صورت دقیق و هدفمند انجام می‌شود و متخلفان بر اساس سامانه شناسایی می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری زنگ خطر، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری در جلسه بازرسی طرح ویژه هوشمند سازی نان که بعد‌از‌ظهر روز شنبه هشتم مرداد ماه در استانداری اصفهان برگزار شد، با بیان این‌که گام بعدی برای مردمی سازی یارانه‌ها نظارت بر بنگاه‌ها و نظارت بر نانوایان است، اظهار کرد: قبلا مراحل بازرسی از نانوایان سطح استان به‌صورت عمومی و نوبتی انجام می‌گرفت اما در گام بعدی نظارت‌ها به‌صورت دقیق و هدفمند انجام می‌شود و متخلفان بر اساس سامانه شناسایی می‌شوند.

دکتر امیررضا نقش ادامه داد: با استفاده از سامانه هوشمند سازی نان میزان تراکنش‌های بانکی روزانه نانوایان ثبت و مشخص خواهد شد که آیا نانوا مشکوک به تخلف و کم‌فروشی و سایر تخلفات است یا خیر.

وی با اشاره به این‌که در طرح جدید، بازرسی‌ها به‌صورت منسجم و هدفمند انجام می‌شود، بیان کرد: بازرسان بر اساس تخلفات هوشمند که سامانه پیشنهاد داده است فعالیت خود را انجام می‌دهند. در حال حاضر در استان اصفهان نانوایان بسیار امین و درستکار داریم اما در بین آن‌ها نیز متخلف وجود دارد که حضور آن‌ها به اعتبار نانوایان خدشه وارد می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان اظهارداشت: قرارشد تا مجموعه‌های بازرسی سازمان جهاد کشاورزی، اتاق اصناف، اداره کل تعزیرات و اتحادیه نانوایان در طول روز بازرسی‌ها را از این صنف انجام دهند.
وی با بیان این‌که بازرسی‌ها در پنج مرحله انجام می‌شود، تصریح کرد: در مرحله اول اتحادیه نانوایان و بعد از آن اتاق اصناف بازرسی‌ها را انجام می‌دهند. سپس در مراحل بعدی بازرسی‌ها توسط مجموعه‌های مربوطه انجام می‌شود.

دکتر نقش با بیان این‌که مرحله هدفمندسازی بازرسی‌ها در حوزه نان از روز پنج‌شنبه عملیاتی شده است، تأکید کرد: در حال حاضر بیش از ۹۴ درصد از نانوایان سطح اصفهان به دستگاه‌های کارتخوان مجهز شده‌اند و بر اساس گزارش‌هایی که از تراکنش‌های آن‌ها انجام می‌شود میزان تخلفات مشخص خواهد شد.

وی بر آموزش بازرسان به‌صورت تخصصی تأکید کرد و خاطرنشان کرد: بازرسان باید از تخصص در این حوزه برخوردار باشند زیرا اجزا برگه‌های بازرسی بسیار دقیق است و تمام مسائل مربوط به نان را در برگرفته است.